Image

MAGISK FORANDRING MED KROPPEN!

Indtil oktober 2016 har min søn Tobias på 16 år levet med to jernstænger opereret ind i ryggen pga. misdannelser og alvorlige skævheder på rygsøjlen. I maj måned forrige år fik han opereret to nye jernstænger ind i ryggen, som han skulle have i resten af livet. Desværre viste det sig, at der havde været bakterier på stængerne, som skabte infektion i hans krop. Han blev indlagt på hospitalet og fik medicin i drop tre gange om dagen, men intet hjalp.

Da han havde været indlagt i 1½ måned, sagde jeg: Nu tager vi til Wien! Jeg vidste, vi skulle på Choice of Possibilities. Lægerne var imod, at vi rejste, men jeg holdt fast! På COP fik han en gruppesession af Dain, hvor han blev spurgt, hvad han gerne ville have ud af sessionen. Han ville gerne have sit infektionstal ned – da vi tog afsted, lå det på 58.

Efter fire dage fløj vi tilbage og tog direkte på Rigshospitalet. Hans infektionstal blev målt til 11! I dag er han helt infektionsfri. De stænger, han skulle have haft i hele sit liv, er blevet opereret ud igen! Hans ryg har også rettet sig 7 grader. Det burde ikke kunne lade sig gøre og lægerne kan ikke forklare det!

Tobias har forandret sig fuldstændigt siden COP i Wien. Fra at hans liv var fyldt med sygdom er han nu optaget af at være en teenager, der arbejder i Kvickly og hænger ud med vennerne. Han har aldrig haft det bedre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =